Lleida
12 - 21° C (pluja)
97% 26 km/h

15 octubre 2018

El Grup Alimentari Argal canvia la seva seu social de Miralcamp a SaragossaL'empresa ocupa el lloc 19 de les principals firmes càrnies d'Espanya, amb una vendes que el 2016 van arribar als 212.200.000 d'euros, un +0,7% respecte a la facturació de 2015.


El Grup Alimentari Argal ha canviat el domicili social de l'empresa i l'ha traslladat de Lleida a Saragossa, amb el que se suma a la llista de prop de 3.000 companyies catalanes que han decidit moure la seva seu a els últims mesos, en un context polític marcat pel "procés".

El Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME) recull aquest canvi de seu, que passa de ser al municipi de Miralcamp a Saragossa ciutat.

Des de la companyia han confirmat que aquesta decisió s'ha adoptat "davant la situació política i social a Catalunya", i que té per objectiu "salvaguardar la seguretat jurídica i regulatòria de la companyia".

En aquest sentit, han incidit que l'empresa vetlla no només per la qualitat dels seus productes, sinó també "pels interessos dels seus clients, empleats i accionistes".

Els administradors de l'empresa han precisat que la societat traslladada -anomenada oficialment Argal Alimentació S.A.- "inclou l'organització comercial i logística de les filials internacionals i de les diferents delegacions que el grup té a totes les comunitats autònomes".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: