Lleida
-2 - 9° C (sol)
97% 26 km/h

23 febrer 2018

El Grup ICG tanca un acord comercial amb l'ÍndiaAmb aquest acord ICG crea la nova concessió en aquell país i introdueix els seus productes en les principals empreses proveïdores de tecnologia del país


El Grup tecnològic ICG Software ha signat un acord per crear la concessió ICG Índia. Aquest acord suposarà la comercialització en exclusiva de les solucions de software ICG per a empreses del sector del Punt de Venda d’Hostaleria i Comerç en el mercat indi, i que han estat adaptades als requeriments fiscals i impositius del país.

El President del Grup ICG, Andreu Pi, ha viatjat a Nova Delhi per tal de formalitzar l’acord comercial i presentar la nova Concessió ICG Índia davant d’un gran nombre d’empresaris del sector tecnològic del país.

L’acte de presentació, que s’ha celebrat al Sheraton Saket Hotel de Nova Delhi, ha comptat amb la presència del president d’ICG Índia, Mr. Premchand Kurup, el director general Mr. Jayram Veliyah, i el soci conseller, Mr. Sunil Kumar. També hi han participat el Conseller Econòmic i Comercial en Cap de l’Ambaixada d’Espanya a Nova Delhi, Carlos Jiménez Aguirre, i el representant comercial de l’Oficina Exterior de Catalunya a Mumbai, Hamang Tanna.

En el decurs de l’acte s'han presentat tots els productes i solucions de software que comercialitzarà ICG Índia pels sectors de l’hostaleria i el comerç, i s'ha donat a conèixer el projecte de futur pels propers anys, basat en el desenvolupament de noves solucions de software més intuitives i usables, de fàcil configuració i parametrització, basades en una avançada tecnologia cloud.

Amb ICG Índia, el fabricant de software compta amb un important canal de distribució format pels principals proveïdors de tecnologia del sector del Punt de Venda amb presència a les ciutats més importants i centres de negoci del conjunt del país. D’altra banda, amb aquesta acord, el Grup ICG amplia la seva presència al continent asiàtic.

El presidet del Grup ICG, Andreu Pi, ha explicat que “Iniciar aquest camí, ens permet ser presents en un país amb més de 1.200 milions d’habitants i un dels principals mercats del món que està en constant creixement. A través de la nova concessió comptem amb una forta presència i experiència en el canal professional de les TIC d’aquest país”. A més, Andreu Pi, ha afegir que “el gran canvi que farà la Índia en els proper anys en l’avenç cap a la informatització i automatització dels negocis, repercutirà molt positivament en el procés de creixement del Grup, no només en el país, sinó en tota l’àrea d’influència d’Àsia”.

Per la seva part, el President d’ICG Índia, Premchand Kurup, ha assegurat que “aquest acord suposa treballar amb un dels principals fabricants tecnològics de solucions de software per a empreses de l’hostaleria i el comerç, i amb productes que destaquen per la seva qualitat i prestacions”. “Representar ICG a la Índia en els propers 10 anys ens suposarà reforçar la nostra capacitat de comercialització ja que el fabricant ICG disposa d’una gran capacitat d’innovació i d’un projecte ferm de futur”.

Informació i fotografia: ICG

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: