Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

Els millors serveis en el mercat immobiliari per invertir a EspanyaEl mercat immobiliari a Catalunya i Barcelona s'ha anat expandint a nivells sorprenents.


El mercat immobiliari és un dels sectors més importants d'Espanya, ja que va incrementar un 10,9% l'any 2016 i promet seguir en augment en els propers anys.

Mercat immobiliari a Catalunya i Barcelona

El millor del mercat immobiliari és que és possible fer tot tipus d'adquisicions per al futur a manera d'inversió. L'interessant és el fet que cada vegada són més els inversors estrangers que s'aproximen al país amb el propòsit d'aportar una ajuda per al creixement d'aquest sector.

Ara bé, la importància de l'assumpte rau en estar segurs que es tracta dels millors preus. Per a què es tracti d'una bona inversió, la qualitat i el preu han de ser igual de bons. És possible trobar una empresa que englobi aquestes característiques positives? I tant que sí.

El mercat immobiliari a Catalunya i Barcelona s'ha anat expandint a nivells sorprenents. La raó és que actualment es compta amb empreses serioses i responsables encarregades de vendre pis a Barcelona a un preu excel·lent. A més de que habitatges oferts són les més selectes i se situen en una de les millors zones de la costa espanyola.

Al respecte, molts busquen els serveis oferts per immobiliària Damlex Realty, la qual és una empresa russa que s'ha forjat un excel·lent nom gràcies al fet que compta amb un equip jove, dinàmic i lliurat al seu treball que realitza vendes a nivell internacional.

Els seus principals clients són persones procedents de les repúbliques que van sorgir del que va ser la unió soviètica i també de Rússia. Tots ells desitgen gaudir de les meravelles que ofereix Espanya, de manera que confien en aquesta immobiliària de qualitat per adquirir un habitatge. Es caracteritza per gestionar tot el procés de compra de l'immoble de forma eficaç i la major part dels seus clients són persones amb un gran poder adquisitiu.

Un dels aspectes més destacats d'aquesta companyia, és que s'esforça per complaure al client en la mesura del possible. Una forma de fer-ho és que mantenen un contacte directe amb el venedor, evitant treballar amb intermediaris, el que lògicament només retardaria el procés de venda a realitzar a favor de l'estranger.

D'altra banda, cal tenir en compte que els compradors russos sempre prefereixen fer les seves adquisicions amb l'ajuda d'agències russes que estiguin degudament establertes a Espanya, per tal que aquests agents immobiliaris parlin el seu mateix idioma i puguin sentir-se més segurs. És per això, que en aquesta empresa és possible comptar amb aquest concepte, ja que qui parla el seu idioma és capaç de comprendre la seva mentalitat, gustos i costums.

Una excel·lent opció per vendre un habitatge

Els que volen vendre una propietat poden fer-ho utilitzant aquesta reconeguda immobiliària encarregada de pactar reunions amb el comprador rus per a què el venedor pugui tenir un major control sobre el preu que desitja oferir a qui la hi ha de vendre. A més, així s'aconsegueix tenir un tracte d'allò més directe possible amb aquest, evitant que sorgeixin inconvenients.

Realment aquesta és una opció sense igual, ja que es tracta de compradors estrangers benestants que volen fer una bona adquisició d'una propietat a Espanya. Especialment, tenen molta demanda els pisos amb un atractiu entorn turístic. Per això, tots els que tinguin algun immoble que compleixi amb aquestes característiques i desitgin vendre-ho, poden sol·licitar els serveis de Damlex Realty, una empresa compromesa amb la seva feina i que oferirà un preu just de l'immoble que es posseeixi.

(Nota: Els links d'aquesta pàgina estan enllaçats a contingut extern no relacionat amb www.lamanyana.cat).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: