Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

La lletera ATO treballa per obrir nous mercats en països sud-americansEl president de la companyia, Jaume Pont, ho ha explicat en el marc de la 28a Trobada Empresarial al Pirineu


El president de Llet ATO, Jaume Pont, ha anunciat que la companyia catalana està treballant per obrir nous mercats a Sud-Amèrica, tot i que no ha volgut concretar en quins països. La lletera, amb seu a Vidreres (Selva), va decidir obrir-se al mercat internacional davant de la crisi del sector de l'any 2016 degut a l'anul·lació de les quotes.

Pont ha explicat que l'any passat van començar a exportar a la Xina i a Líbia i ha apuntat que "l'any passat les exportacions van suposar un 30% de volum de les vendes" d'ATO. En el marc de la 28a Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebra a la Seu d'Urgell, Pont ha assegurat que "estem per signar ja contractes amb països sud-americans, només estem esperant solucionar problemes burocràtics d'homologacions per començar a vendre-hi". Durant l'any 2016, ATO va exportar uns 10 milions de litres a Xina que es distribueixen online amb repartiment a domicili, mentre que a Líbia, es van exportar un mig milió de litres.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: