Lleida
21-40° C (sol)
97% 26 km/h

23 juny 2017

L'Agència Tributària de Catalunya estrena un web per facilitar l'accés progressiu als tràmits telemàtics dels tributsLa nova seu electrònica unifica en un sol portal la informació dels impostos i les gestions en línia que fins ara oferia l’oficina virtual


L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha posat en marxa aquesta setmana la nova seu electrònica atc.gencat.cat per facilitar l’accés als serveis telemàtics avançats entre els contribuents, segons han informat aquest dimecres des del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. El web integra en un únic entorn el vesant informatiu sobre tributs i la part transaccional que oferia l’oficina virtual. Progressivament s’anirà ampliant l’oferta de funcionalitats de la tramitació telemàtica dels tributs com la petició d’ajornaments i fraccionaments o la presentació de recursos i al·legacions.

El web atc.gencat.cat té un disseny modern amb els colors que identifiquen l’ATC, i millora l’accessibilitat, amb una visualització òptima dels continguts independentment del dispositiu des del qual s’hi accedeixi (ordinador, tauleta o telèfon intel·ligent). Això si, cal tenir en compte que els tràmits telemàtics únicament es poden realitzar des d’un ordinador.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats