Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

Munté defensa davant empresaris que el referèndum "és compatible amb els marcs legals vigents"La consellera de la Presidència reivindica que la independència aportarà més competitivitat empresarial a Catalunya


La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha reiterat davant dels participants en la 28a Trobada Empresarial al Pirineu que el compromís del Govern de convocar el referèndum és "ferm" per "poder decidir col·lectivament el futur" del país. Així mateix, ha assegurat que "és compatible amb els marcs legals vigents" i, a mes, "la ciutadania ho avala", ha remarcat.

Munté ha donat algunes raons als empresaris per votar 'Sí' al referèndum, d'entre les quals ha destacat que la independència aportarà una major competitivitat empresarial "per poder competir amb la resta d'estats en igualtat de condicions, sense càrregues fiscals ni incompliments en infraestructures". D'altra banda, ha defensat que "és la millor manera d'encarar el futur disposant de més eines" i també ha demanat als empresaris que es prenguin el referèndum "com un repte democràtic i ciutadà per aconseguir un país millor".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: