Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

CashDro del grup ICG al polígon industrial de Torrefarrera inverteix quatre milions d'euros en unes noves instal·lacionsEl nou edifici compta amb 2.800 metres quadrats i suposarà la creació de 16 llocs de treball


El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dimarts les noves instal·lacions dels equips de gestió d'efectiu CashDro del Grup ICG, situades al polígon industrial de Torrefarrera (Segrià). El Centre de Serveis Tecnològics (CST), empresa fabricant dels equips de gestió d'efectiu CashDro, ha invertit 4 milions d'euros en la construcció del nou edifici que ocupa una superfície de 2.800 metres quadrats. Les noves instal·lacions compten amb 16 llocs de treball amb previsió de creixement d'un 30%.

L'ampliació de les instal·lacions respon a les necessitats de creixement de l'empresa que comercialitza els seus productes al mercat nacional, que compta amb set concessions internacionals (Portugal, França, Itàlia, Israel, Espanya, Mèxic, Colòmbia i Xile) i està present a més de 15 països. La companyia compta amb tres models de CashDro i acaba de presentar els nous T-Quiosk, uns punts de venda amb els quals el clients fan ells mateixos la comanda i paguen en efectiu o targeta de crèdit. Així mateix, ha anunciat el pròxim llançament al mercat del model Cash DroSAFE per donar resposta a benzineres i establiments de grans volums d'efectiu.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: