Lleida
16 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

19 juny 2018

14 companyies tornen a convertir Tàrrega en territori de residències mesos abans de la FiraLes companyies internacionals provenen enguany de Portugal, Xile i l’Uruguai


Una quinzena de companyies participen enguany en el programa de suport a la creació de FiraTàrrega, realitzant residències artístiques a la ciutat per preparar els projectes escènics que presentaran a la 37a edició de la Fira, al setembre. Companyies entre les quals hi ha enguany joves creadors de Xile, l’Uruguai i Portugal, país veí amb el qual el certamen vol estrènyer vincles.

La idea de participació de la ciutadania i del públic -leitmotiv d’aquesta edició- serà present en els exercicis artístics d’aquestes companyies, que a més, ofereixen assaigs oberts a la ciutat. Entre els artistes catalans participants hi ha enguany Íntims Produccions, Los Galindos, Ferran Orobitg o Carla Rovira.

FiraTàrrega rebrà enguany 14 companyies estatals i internacionals (Portugal, Xile i Uruguai), que realitzaran residències artístiques a Tàrrega, per a preparar els seus projectes escènics, i que posteriorment es presentaran a la 37a edició de FiraTàrrega 2017, del 7 al 10 de setembre.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: