Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

El 87% de les companyies que van participar a FiraTàrrega el 2016 van aconseguir contractesA una de cada tres li van sorgir altres projectes professionals, com coproduccions d'altres espectacles i residències artístiques


El 87% de les companyies que l'any passat van participar a la FiraTàrrega van obtenir contractes després del seu pas pel certamen, segons les conclusions de l'enquesta elaborada per l'empresa Teknecultura, que també recull els nivells de satisfacció i la percepció estratègica. Del total de companyies que van aconseguir contractes, la meitat en va obtenir més de cinc i un 9% més de 15.

A més, una de cada tres va tenir altres projectes professionals, com coproduccions de nous espectacles i residències artístiques. D'altra banda, la xifra de les companyies que compten amb distribuïdor i que van aconseguir contractes s'eleva fins al 92%, ja que també van ser les que van mantenir més contactes en el decurs de la Fira. L'estudi revela també que totes les companyies participants de la resta de l'Estat van aconseguir contractes de programació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: