Lleida
19 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

20 juny 2018

El Doctor Music Festival ja ha venut més de 1.000 abonamentsEl certamen se celebrarà a Escalarre els dies 11, 12 i 14 de juliol del 2019


La promotora Doctor Music està ‘’molt satisfeta’’ de l’evolució de la venda d’entrades del festival, que se celebrarà a Escalarre (Pallars Sobirà) els dies 11, 12 i 14 de juliol del 2019, en haver venut més de 1.000 abonaments des del 30 de maig, dia que es van posar a la venda. Neo Sala, director general de Doctor Music, ha explicat que el 40% dels abonaments els ha comprat gent que van assistir a alguna de les passades edicions del festival i el 60% es tracta de gent nova.

Aquestes xifres les va donar a conèixer Sala a Escalarre, on l’equip de la productora ha passat dos dies buscant els indrets amb millors energies per ubicar les zones d’acampada o els escenaris. La distribució dels equipaments es farà en un ‘’ordre intern en harmonia amb les energies del lloc’’. Els Ajuntaments de les Valls d’Àneu ja han llogat les 140 hectàrees necessàries per a la celebració del festival. L’import del lloguer, que suposarà una inversió d’uns 125.000 euros, anirà a càrrec dels ajuntaments.

Pel que fa a l’aspecte musical poc s’ha donat a conèixer encara. Sala va explicar que és molt prematur per contractar als artsites donat que treballen a un any vista. El que sí que ha garantit és que el cartell serà de “primer ordre” i que combinarà artistes consagrats que ja van tocar a Escalarre fa 20 anys amb d’altres que han sorgit els darrers anys.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: