Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

El Doctor Music Festival Reincarnation 2019 posarà a la venda el 30 de maig els primers abonamentsEls tiquets especials s'anomenen 'YEA!' (Yo Estuve Allí) i 'Pájaro en mano'


El Doctor Music Festival Reincarnation 2019 posarà a la venda els primers abonaments el pròxim 30 de maig. Es tracta d'entrades limitades a un preu especial per a un festival que se celebrarà a Escalarre (Pallars Sobirà) els dies 12, 13 i 14 de juliol. Els abonaments s'anomenen 'YEA!' (Yo Estuve Allí) i 'Pájaro en mano'. L'abonament 'YEA' tindrà un preu reduït de 125 euros per a totes aquelles persones que ja han acreditat que van assistir a edicions passades del festival.

El 15 de juliol és la data límit per adquirir aquest abonament i cada comprador en podrà comprar un màxim de 4. L'abonament 'Pájaro en mano' costarà 175 euros i comptarà amb avantatges com l'entrada a la zona d'acampada abans de l'obertura oficial del recinte. Aquest abonament es podrà adquirir fins al 31 d'agost i també es limitarà a un màxim de 4 per cada comprador.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: