Lleida
5 - 16° C (sol)
97% 26 km/h

21 novembre 2018

El Govern aprova un ajut de 400.000 euros per a la 38a edició de la Fira de Teatre al Carrer de TàrregaL'executiu destaca que es tracta del mercat de les arts de carrer més important del sud d'Europa


El Govern ha autoritzat aquest dimarts que el Departament de Cultura concedeixi, a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), un ajut de 400.000 euros per finançar les despeses d'organització de la 38a edició de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, que aquest any se celebrarà del 6 al 9 de setembre. L'executiu destaca que es tracta del mercat de les arts de carrer més important del sud d'Europa i de la fira de l'Estat espanyol amb més entitats internacionals acreditades. A més, és capdavantera en l'organització de fires d'arts escèniques a l'Estat espanyol i és un referent en el camp de les arts escèniques, especialment en arts de carrer, visuals i formats insòlits.

Des del Govern es destaca que aquests mercats són fonamentals per a la dinamització de les diferents disciplines artístiques, ja que afavoreixen la contractació i impulsen la creació de públics. Les companyies que hi participen tenen l'oportunitat de presentar les seves produccions davant d'un gran nombre de programadors nacionals i internacionals. Més de 1.000 professionals s'hi acrediten en cada edició, un 15% dels quals internacionals. L'espai de trobada professional, la Llotja, acull més de 500 entitats inscrites i uns 70 estands.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: