Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

El guitarrista Estas Tonne, cap de cartell de la dotzena edició del Músiques Disperses de LleidaEl duet Maria Arnal i Marcel Bagés inauguraran el MUD el dijous 8 de març


El guitarrista d'origen ucraïnès, Estas Tonne, serà el cap de cartell de la pròxima edició del MUD, el Festival de Músiques Disperses de Lleida. Segons la organització, es tracta d'un "gran nom i ja gairebé llegendari guitarrista que incomprensiblement ha visitat poquíssim el nostre país". De fet, l'any 2018 només oferirà dos concerts a l'estat espanyol: a Lleida i Madrid. També està confirmat que el duet Maria Arnal i Marcel Bagés inauguraran el festival el dijous 8 de març.

La dotzena edició del MUD tindrà lloc del 8 a l'11 de març de 2018 i, a més del Cafè del Teatre, enguany també acollirà concerts la Seu Vella de Lleida. Precisament, Estas Tonne actuarà el diumenge 11 de març a les 20h a La Seu Vella, en el concert de cloenda. El MUD és un festival pioner de neo-folk a l'estat espanyol i ha estat guardonat amb el premi Altaveu 2016.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: