Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

El lleidatà Saül Craviotto, un dels participants del "Masterchef Celebrity"José Corbacho, Edu Soto i Silvia Abril, altres dels protagonistes convidats


Els fogons han tornat a encendre al plató de "MASTERCHEF Celebrity", la segona edició es gravarà a partir de la setmana vinent amb els còmics catalans José Corbacho, Edu Soto i Silvia Abril, i el medallista olímpic lleidatà Saül Craviotto entre els concursants.

Competiran amb ells els actors Pepón Nieto, Bibiana Fernández, Marina San José, Anabel Alonso i Patricia Montero, el cantant Carlos Baute, la presentadora Usun Yoon i el model Juan Bethancourt, ha anunciat avui La 1 de TVE en una nota.

Els famosos s'hauran d'enfrontar a dures proves i al judici de Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, i comptaran amb el suport d'Eva González, conductora del programa.

En la primera temporada de "MASTERCHEF Celebrity", emesa en La 1 la tardor passada i que va guanyar l'actor Miguel Ángel Muñoz, van participar també Cayetana Guillén Cuervo, Loles León, Fernando Tejero o Manuel Díaz "El Cordobés" i la seva dona, Virginia Troconis .

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: