Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

El Mag Lari obre la Temporada de Teatre 2017–2018 de Tàrrega amb “Dolce Vita”La funció d'aquest dissabte es completarà el mateix dia amb dos tallers de màgia per a infants i grans a càrrec de l’Escola de Màgia del Mag Lari


El Mag Lari aixecarà el teló de la Temporada de Teatre 2017 – 2018 de Tàrrega aquest dissabte 7 d’octubre. El cèlebre il·lusionista presentarà a la capital de l’Urgell el seu darrer espectacle, titulat “Dolce vita”. La funció tindrà lloc a les 9 de la nit al Teatre Ateneu.

El nou cicle escènic de Tàrrega, organitzat per la Regidoria de Cultura, oferirà 9 destacats muntatges escènics fins al febrer amb destacats noms com Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, protagonistes de la comèdia “Art”; les T de Teatre, que commemoren els seus 25 anys sota la direcció de Julio Manrique; o el tàndem Roger Coma i Abel Folk a la satírica “L’electe”. Altres plats forts de la temporada són la companyia andalusa de culte La Zaranda o la coreògrafa Camille Hanson. Els abonaments per a les 9 funcions es poden adquirir al preu de 80 euros. A la vegada s’apliquen altres descomptes destacant les entrades a 5 euros per als menors de 18 anys.

El Mag Lari, resident a Tàrrega, potencia al seu espectacle “Dolce Vita” la seva carismàtica faceta de “showman” oferint una hàbil combinació de màgia i humor amb cert aroma italià, sota la inspiració de la pel·lícula de Fellini i el hit musical de Ryan Paris. Després dels grans èxits aconseguits amb "Splenda" i "Ozom", l’il·lusionista torna a sorprendre amb un estil de màgia desenfadada. El Mag Lari, avalat per una carrera artística de més de 2.500 representacions, atresora ja nombroses distincions com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Premis Butaca o el Premi Nacional de Màgia.

Tallers de màgia, activitats paral·leles

Un altre dels atractius del cicle teatral de Tàrrega són les activitats paral·leles que complementen les representacions. És el cas dels tallers de màgia que s’impartiran aquest dissabte 7 d’octubre a la sala d’assaigs del Teatre Ateneu. La proposta és gratuïta per a persones que hagin adquirit la seva localitat per la funció del Mag Lari. A les 12 del migdia tindrà lloc un taller d’iniciació a la màgia a càrrec de Melanie Cacho, de l’Escola de Màgia del Mag Lari. Després, a les 6 de la tarda, prendrà el relleu la master-class de màgia per majors de 16 anys amb el mateix Mag Lari. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a La Botiga del Museu (C/Major, 11 · 973 312 960 · cultura@tarrega.cat).

Tàrrega amb el programa Apropa Cultura

La Temporada de Teatre de Tàrrega s’acull per primera vegada al programa Apropa Cultura, el qual promou l’accés a la programació cultural per part de persones amb risc d’exclusió social. La iniciativa s’adreça a entitats, centres i serveis dedicats a col·lectius d’inclusió. Així, els usuaris d’entitats socials de Tàrrega gaudiran d’una tarifació reduïda (de 0 a 3 euros) a l’hora de gaudir de les propostes del cicle teatral. També s’habilitaran a la sala places de cadires de rodes per a persones amb mobilitat reduïda.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: