Lleida
9- 24° C (sol)
97% 26 km/h

20 abril 2018

El millor restaurant de cuina de proximitat a Lleida, al programa ‘Joc de cartes’ de TV3Hi són Casa Mercè, Ferreruela, L’Estel de la Mercè i els Fogons de la Carme


TV3 emet el dotzè capítol de Joc de cartes, el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

Joc de cartes és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d’una zona determinada, competeixen per ser el millor. El guanyador s’emporta un premi de 5.000 euros per invertir-los al seu local.

En aquest capítol de Joc de Cartes, Marc Ribas té un objectiu clar: trobar el millor restaurant de cuina de proximitat a Lleida. Per fer-ho, té una cita amb quatre restauradors amb qui compartirà taula i vetllades. D’una banda, Mercè Camins, propietària del restaurant Casa Mercè; Gonzalo Ferreruela, del Ferreruela; Mercè Tomàs, de L’Estel de la Mercè i Carme Mora, propietària de Els fogons de la Carme.

Fora de carta, el debat

En el debat posterior, Fora de carta, presentat per Carla Lladó, hi haurà els restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l’espectador haurà acabat de veure i que hagi generat interrogants, a més de saber com van viure ells l’experiència.

Els periodistes Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i Elisenda Masferrer, propietària del restaurant Masia El Xaloc i una de les restauradores que va participar en el capítol de Joc de cartes dedicat a restaurants dins de masies, seran els col·laboradors del programa que avui s’emet.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: