Lleida
20 - 36° C (sol)
97% 26 km/h

21 juny 2018

El pallarès Carles Canut serà el nou director artístic del Teatre Romea de BarcelonaLa temporada s'inaugurarà amb un muntatge de la companyia la Zaranda i un dels plats forts arribarà de la mà d'Oriol Broggi dirigint a Manrique.


L'actor Carles Canut serà el nou director del Teatre Romea en substitució de Borja Sitjà. El Grup Focus ha destacat que "ha nomenat una figura clau en l'àmbit de les arts escèniques i a u dels millors coneixedors de la trajectòria del Teatre Romea per assumir-ne la direcció artística". Des de l'any 2000 fins al 2008, Canut va formar part de la companyia del Teatre Romea i, des del 2006, és director de la Fundació Romea per a les Arts Escèniques, càrrec que seguirà exercint.

Des de fa 10 anys és assessor del Consell de Continguts i membre del Comitè de Lectura de Nous Textos i Projectes del Grup Focus. La seva trajectòria sobre els escenaris ha estat reconeguda amb diversos guardons, com la Creu de Sant Jordi de la Generalitat, el passat any, i el Premi Max 2008 com a millor actor de repartiment per 'Plataforma' (2006). La temporada s'inaugurarà amb el muntatge 'Ahora todo es noche', amb motiu dels 40 anys de la companyia la Zaranda, i un dels plats forts arribarà de la mà d'Oriol Broggi dirigint a Julio Manrique.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: