Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

Els austríacs Eléctrico 28 plantegen un recorregut urbà amb auriculars pels espectadors de FiraTàrrega'Momentos esteleares de la humanidad' fa una reflexió sobre la història, el poder i les obsessions humanes cercant moments estel·lars en la vida quotidiana


El col·lectiu escènic originari d'Àustria, Eléctrico 28, han portat a FiraTàrrega una proposta artística que planteja una recorregut urbà on els espectadors s'han de posar uns auriculars per poder seguir l'argument de l'espectacle. A partir del títol del llibre de Stefan Zweig, 'Momentos estelares de la humanidad' fa una reflexió sobre la història, el poder i les obsessions humanes cercant moments estel·lars en la vida quotidiana.

La trobada amb els espectadors té lloc a la plaça Urgell de Tàrrega i a partir d'aquest punt es va desenvolupant l'espectacle per diferents carrers de l'entorn. Es tracta d'una 'site specific' d'aforament reduït en que Hestory – la singular i feminitzada personificació de la Història – parla als espectadors a cau d'orella, precisament a través dels auriculars.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: