Lleida
15 - 33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

18 juny 2018

Entrades exhaurides per al concert de Donovan a Lleida, al Festival de Músiques DispersesSerà aquest diumenge 12 de març al Cafè del Teatre, en una data única a Catalunya


El MUD, Festival de Músiques Disperses, ha esgotat les entrades pel concert que Donovan oferirà aquest diumenge 12 de març al Cafè del Teatre de Lleida. Serà l'únic concert que el cantautor i poeta britànic referent dels 60 farà a Catalunya. Donovan és, segons els organitzadors, membre honorífic del star-system del folk i la psicodèlia i autor de himnes com 'Sunshine Superman' o 'Universal soldier'.

Precisament en el 50è aniversari de l'edició de 'Sunshine Superman', el Cafè del Teatre acull un concert que es preveu "històric". El MUD també ha esgotat els abonaments per tots els dies de festival, que tindrà lloc a Lleida del 9 al 12 de març i que incorpora una data a Barcelona el pròxim 18 de març a la sala Barts Club. El MUD també ofereix per primera vegada a Lleida els 'concerts íntims', de petit format en horari matinal i d'entrada lliure.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: