Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

FiraTàrrega elabora deu itineraris artístics per facilitar la navegació en el programa d'aquesta edicióL'objectiu és que els visitants els preguin com a guia per a organitzar el seu recorregut pel certamen, que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre


FiraTàrrega ha dissenyat deu itineraris artístics diferents per segmentar el gruix de la programació de l'edició d'enguany i fer-la més accessible a l'espectador. Aquests recorreguts artístics estan concebuts per tal que els espectadors trobin els espectacles més adients per a gaudir al màxim del certamen, que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre.

En aquesta ocasió, els itineraris s'han confeccionat utilitzant els títols de deu cançons representatives de la història de la música, que serviran de guia en la tria dels espectacles programats aquest 2017. D'altra banda, l'organització ja ha posat a la venda a través d'internet les entrades anticipades per a l'edició d'enguany i que funcionen amb el sistema hometicket per a tots els espais d'actuació. Els preus de les sessions de pagament de FiraTàrrega 2017 oscil·len entre els 5 i els 15 euros però les entrades que s'adquireixin abans del dia 4 de setembre tenen un 20% de descompte.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: