Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

FiraTàrrega ja ha venut més de 6.600 entrades i s'han exhaurit els passis de 78 funcions de pagamentAquest dissabte s'han programat 78 representacions


FiraTàrrega ja ha venut més de 6.600 entrades i s'han exhaurit els passis de 78 de les 129 sessions de pagament, amb un 78,6% d'ocupació total, segons han informat fonts de la organització. A més, 11 espectacles d'aquesta edició ja estan completament esgotats. Aquest dissabte, tercer dia del certamen teatral, s'han programat 78 representacions i demà diumenge es faran les últimes 58 sessions de creacions d'arts de carrer per a tots els públics.

Els espectacles pels quals no queden entrades són 'Momentos estelares de la humanidad', de Eléctrico 28; 'Nafrat, el viatge de la vergonya', de Nafrat Co.; 'Hamlet (entre todos)', de [ los números imaginarios ]; 'Udul', de Los Galindos; 'Ningú no va als aniversaris a l'estiu', de Hermanos Picohueso; 'Mur', de Cia3; 'Momo' (versió lliure de Michael Ende), de la Cia. Anna Roca; 'My baby is a queen', de La Petita Malumaluga; 'Mira't', de Circ Pànic; 'Breaking Point', de Weibel Weibel Co i 'Bologna: Pasolini', de La Veronal.

Demà diumenge tindrà lloc la darrera jornada de FiraTàrrega 2017. El darrer dia comptarà amb un total de 58 sessions de creacions d'arts de carrer per a tots els públics.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: