Lleida
12 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 abril 2018

FiraTàrrega obre una finestra familiar en la programació del 2017El certamen ha dut a terme un treball de coprogramació amb la Mostra d'Igualada-Fira de Teatre Infantil i Juvenil per contribuir a la internacionalització d'espectacles familiars


FiraTàrrega 2017 obrirà una finestra de programació familiar. En aquesta edició, la Fira ha dut a terme un treball de coprogramació amb la Mostra d'Igualada-Fira de Teatre Infantil i Juvenil per a oferir un programa de visibilització i internacionalització d'espectacles familiars catalans que renoven el paradigma de les arts escèniques per a infants en base a la qualitat, la innovació, la pluralitat temàtica i els nous formats escènics.

Aquest nou programa compta amb la complicitat de l'associació de Teatre per a Tots els Públics. A més, l'itinerari artístic 'Another brick in the wall', un dels deu que ha dissenyat FiraTàrrega aquest 2017 per facilitar que l'espectador pugui moure's pel certamen, recull tots els espectacles adreçats al públic més jove. L'edició d'enguany de FiraTàrrega tindrà lloc del 7 al 10 de setembre.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: