Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

La companyia de teatre lleidatana 'Campi Qui Pugui', de gira pel sud-est asiàtic amb 'Rats'Amb més de 60 actuacions internacionals, enguany ha recorregut França, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Portugal, Romania, Israel, Àustria i el Canadà


La companyia de teatre lleidatana 'Campi Qui Pugui' farà a partir d'aquesta setmana una gira asiàtica amb l'espectacle de carrer 'Rats'. La formació teatral actuarà de l'11 al 15 d'octubre al 'Chuncheon Puppet Festival' de Corea del Nord, un certamen de referència mundial en l'àmbit de les titelles.

Així mateix, del 19 al 29 d'aquest mes, seran al 'Wuzhen Theatre Festival' de la Xina, un festival on s'apleguen formacions de tot el món de teatre clàssic, contemporani, d'avantguarda i de carrer. Amb aquesta gira, els Campi Qui Pugui es converteixen en la primera companyia teatral lleidatana que emprèn una gira pel sud-est asiàtic. Enguany, amb més de 60 actuacions internacionals, han recorregut França, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Portugal, Romania, Israel, Àustria i Canadà.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: