Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

La mostra CurtÀneu torna a les Valls d'Àneu amb l'objectiu d'apropar el cinema a les zones ruralsEs projectaran una cinquantena de curtmetratges arribats de diversos països i que han estat exhibits en els millors festivals del món


La mostra CurtÀneu ha tornat per segon any consecutiu a les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà) per apropar el cinema a les zones rurals allunyades de grans sales. Amb aquest objectiu, des d'aquest divendres fins al diumenge 26, es projectaran de manera gratuïta, una cinquantena de curtmetratges. La temàtica és molt diversa; ficció, animació, documentals, esportius o de natura. Ramon Alero, director del CurtÀneu, ha destacat dels curtmetratges que ''són molt potents'' i ''arribats de diversos països i que s'han pogut veure en els millors festivals del món''. Totes les sessions del CurtÀneu són gratuïtes i compten amb mitja dotzena de curtmetratges cada sessió.

La mostra compta amb la col·laboració de festivals importants com el Filmets Badalona Film Festival, El BCN Sports Film Festival, el festival Mostremp, el Festival de Menorca i el festival FICMA, Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient que es fa a Barcelona.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: