Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

L’Ajuntament de Lleida, nominat als Premis ARC per la Millor Programació Musical de Festa MajorCompeteix amb els consistoris de Tortosa, Santa Coloma de Gramanet i Vidreres


L’Ajuntament de Lleida ha estat nominat als Premis ARC 2017 en la categoria de Millor Programació Musical de Festa Major, uns guardons que es lliuraran el pròxim 5 de desembre, en una gala al Mercat de les Flors, que estarà conduïda per Quim Masferrer i en la qual actuaran els grups musicals més importants del moment.

El valor d’aquests premis rau en el fet que què són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. També reben el suport d’altres actius del sector com l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya o l’Acadèmia de la Música Catalana.

L’Ajuntament de Lleida competeix en l’apartat de Millor Programació Musical de Festa Major amb els consistoris de Tortosa, Santa Coloma de Gramanet i Vidreres.

Txarango, Els Amics de les Arts, Zoo, la programació del Kuursal de Manresa o festivals com l’Strenes de Girona o el Vida Festival de Vilanova i la Geltrú són alguns dels nominats en alguna de les quinze categories d’aquests guardons.

Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa tot el sector de la música, és a dir, no només la feina creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades.

Aquests guardons, dividits en dos àmbits -Premis a les gires dirigits als grups de música i Premis a les millors programacions- han esdevingut la cita musical més important de la tardor pels professionals catalans.

ARC és una de les associacions professionals del sector de la indústria musical amb més antiguitat del país. Amb més de 40 anys d’història, ARC es pot considerar el Col·legi Professional dels mànagers i els promotors, una peça clau per entendre aquest sector. Per aquesta raó hi ha associades més de 70 empreses, que representen un 80% de les empreses catalanes.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: