Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

'L'ànec Salvatge', dirigida per Julio Manrique, i 'Scaramouche', de Dagoll Dagom, triomfen als Premis ButacaLluís Homar, millor actor pel seu paper a 'Ricard III', i Ariadna Gil, millor actriu per 'Jane Eyre: una autobiografia'


'L'ànec salvatge', dirigit per Julio Manrique, amb tres guardons, i el musical 'Scaramouche' de Dagoll Dagom, amb sis, han estat aquest dilluns els grans triomfadors dels XXIII Premis Butaca, que s'ha celebrat enguany al Mercat de les Flors. De fet, els dos muntatges ja partien com a favorits amb vuit nominacions, junt amb 'Jane Eyre: una autobiografia' dirigit per Carme Portaceli.

'L'ànec salvatge' ha aconseguit els guardons al millor muntatge teatral, millor direcció per Julio Manrique i escenografia, mentre que 'Scaramouche' s'ha endut el premi a millor musical, millor actor en un musical per Ivan Labanda i actriu, per Ana San Martín, vestuari, caracterització i composició musical. Pel que fa als millors actors, ha estat guardonat en aquesta categoria, Lluís Homar pel seu paper a 'Ricard III' i Ariadna Gil per 'Jane Eyre: una autobiografia'. Una de les reclamacions més reiterades als discursos dels premiats és una major presència femenina a les arts escèniques.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: