Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

L'obra de teatre 'Art' donarà el tret de sortida de la programació del Teatre de BalaguerPresentació de la temporada, que inclou obres com 'Homes' i '36 polzades'


El Teatre Municipal de Balaguer iniciarà la nova programació estable professional de teatre el diumenge 22 d’octubre amb l’obra de teatre Art de Yasmina Reza, interpretada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Aquesta comèdia de boulevard francesa, divertida i entretinguda, ve precedida per l’èxit de públic que ha obtingut al Teatre Goya de Barcelona.

El cicle continuarà amb la comèdia musical Homes, l’11 de novembre, i 36 Polzades de Micel.lània Teatre adreçada a públic familiar, el 3 de desembre. Completaran el cicle el concert del músic i compositor AntoniTolmos que presentarà el seu darrer treball Energy i l’obra de teatre El Cirerar de la companyia L’Agropecuària. Tres mostres del suport de la programació del Teatre de Balaguer a músics i artistes ponentins, segons ha explicat l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, durant l’acte de presentació de la nova temporada aquest matí.

El preu de l’’abonament de Tardor, que inclou quatre propostes, Art, Homes, Tolmos i El Cirerar, és de 40 € a platea i de 36 € a l’amfiteatre i es posarà a la venda el proper 10 d’octubre a l’Oficina de Turisme de Balaguer.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: