Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

L'onzena edició del festival Músiques Disperses de Lleida "marca un abans i un després" pel ressò i l'increment de públicEl cantant escocès Donovan tanca les actuacions a la capital del Segrià i la clausura definitiva del MUD es farà dissabte que ve a Barcelona


El cantautor i poeta escocès Donovan, una llegenda del folk dels 60, tanca aquest diumenge a Lleida l'onzena edició del MUD, el Festival de Músiques Disperses, amb un concert únic a Catalunya. Segons els organitzadors, el festival ha fet un nou pas endavant tant per la difusió que ha tingut a tot l'Estat com per increment de públic, que ha arribat als 1.600 espectadors entre totes les activitats programades.

En aquesta edició s'han exhaurit les entrades pel concert de Donovan, i pel de Maika Makovski que dijous va obrir el festival. També es va omplir de públic el concert íntim en horari matinal d'aquest dissabte, una estrena d'aquest any que té la continuïtat assegurada. El director, Antoni Gorgues, considera que aquesta onzena edició "marca un abans i un després" però, tot i això, vol que el MUD continuï mantenint la proximitat del petit-mitjà format que li dóna personalitat pròpia.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: