Lleida
3 - 17° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 febrer 2018

L’Orfeó Lleidatà programa l’adaptació teatral de la popular cantata ‘El follet valent’ en el 50è aniversari del SCICDissabte 11 de març, 18.30h, Auditori Municipal Enric Granados


La Fundació Orfeó Lleidatà ha programat dins el seu cicle de concerts familiars a l’Auditori Municipal Enric Granados l’espectacle ‘El follet valent a la ciutat’, una adaptació teatral de la cantata més popular del SCIC, Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, que enguany celebra el 50è aniversari i del qual l’Orfeó Lleidatà en va ser coral fundadora. La cantata original va ser escrita per Clara Ripoll, Núria Juanet i Rosa Nogué. El muntatge es podrà veure aquest dissabte 11 de març a les 18.30h a l’Auditori Municipal Enric Granados, i està pensat per a infants de 2 a 8 anys.

Un follet del bosc molt eixerit prova els seus polsims màgics i apareix sobtadament en un parc de la ciutat. Allí coneixerà la marieta, la vespa groga, la papallona i l'escarabat, fins que una maleïda aranya s'interposa en el seu camí i no deixa que els nens i nenes s’acostin.

El resultat és un munt de brutícia al parc. ‘El follet valent a la ciutat’ és un conte imaginatiu i didàctic en el que l’amistat i la solidaritat es converteixen en les eines bàsiques per sobreviure, es fomenta el respecte per la natura i el medi ambient, i amb la música com a vehicle per transmetre la història. L’obra s’ha representat en més de 300 ocasions per tota Espanya, de la mà de la companyia Únics Produccions.

Informació i fotografia: Fundació Orfeó Lleidatà

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: