Lleida
20-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

26 juny 2017

Mireia Teixidó, nova directora de l'Aula Municipal de Teatre de LleidaAntonio Gómez, fins ara director, n'assumirà la gerència


L’Aula Municipal de Teatre modifica la seva estructura directiva amb la designació de Mireia Teixidó com a nova directora de l'escola en substitució d’Antonio Gómez. Gómez, que ha estat director de l’Aula des de l’any 2009, assumeix a partir d’ara la gerència i l’administració del centre i s’encarregarà a la vegada dels projectes artístics paral·lels. Amb els canvis es vol afrontar el creixement de l’activitat de l’aula dins i fora de les seves instal·lacions.

Mireia Teixidó és docent i directora teatral. S’incorpora a l’equip de professors de l’Aula l’any 1994 després de passar per Teatre per a nens i nenes, i Teatre per a joves i després de fer els cursos de formació de l’actor on va poder treballar amb Xavier Albertí, Ricardo Iniesta, Maria Codinachs o Lluís Masgrau. Des del 2006 s’ocupa de la coordinació del Teatre per a nens i nenes de l’Aula. En aquesta nova etapa continuarà coordinant el Teatre per a nens i nenes i assumeix a més a més la coordinació de Teatre per a adults.

Per la seva banda, Ares Piqué segueix amb la coordinació de Teatre per a joves i Jaume Belló, amb la de la creixent Aula Social. L’estructura directiva de l’Aula es completa amb Mercè Ballespí, que dirigeix el Cicle Formatiu en Tècniques d’Actuació Teatral, i Jaume Belló que també continua al capdavant de la Secretaria Acadèmica.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats