Lleida
-1 - 11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

18 desembre 2017

Tret de sortida al PICURT amb la projecció de 'A la ville de... La Seu d'Urgell' i 'Un dia perfecte per volar'La mostra projectarà 75 pel·lícules fins dissabte 24 de juny


'A la ville de... La Seu d'Urgell' i 'Un dia perfecte per volar" en homenatge a Marc Recha han estat les dues pel·lícules que han donat el tret de sortida a l'11 edició del PICURT, el festival de cinema de muntanya que se celebra fins al 24 de juny a la Seu d'Urgell, Artedó i Andorra. La mostra, que s'ha inaugurat aquest dimarts als cinemes Guiu de la Seu, projectarà fins dissabte 75 pel·lícules relacionades amb el Pirineu i les muntanyes.

Entre elles hi ha documentals i productes de ficció que han passat pels principals festivals internacionals. La directora del festival, Montse Guiu, ha senyalat que "hem triat aquesta pel·lícula recuperada i produïda pel PICURT, és la nostra manera de celebrar els 25 anys dels JJOO a la Seu que van ser un moment històric per la ciutat". I ha afegit "és una peça única que estem molt contents de projectar".Pel que fa als espais del festival Andorra acollirà la secció de cinema recuperat i projectarà films de la secció oficial d'ecologia i esports, atorgant els premis d'aquestes dues categories. Mentre la vila d'Artedó, Alàs i la Seu continuen sent un espai de projeccions i activitats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats