Lleida
2 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 març 2018

Una proposta de creació col·lectiva entre l'art i la ciència aixecarà el teló de Fira Tàrrega 2017 durant 40 horesLa programació inclou 54 projectes de 8 països diferents amb 21 estrenes, que pararan atenció especial a la participació


FiraTàrrega ha presentat aquest dimarts la programació 2017, que se celebrarà del 7 al 10 de setembre i inclourà 54 projectes provinents de 8 països diferents amb 21 estrenes. L'eix vertebrador serà la participació i s'estructurarà en cinc seccions: participa, reclama, actua, celebra i juga. La meitat de les companyies que presentaran espectacle són catalanes, una quarta part de l'estat espanyol i el 18% restant internacionals.

Un any més, el teatre i dansa són els plats forts, així com també les arts visuals, el circ, la música i les titelles. Un 40% de les propostes seran estrenes, la majoria de passis s'orientaran a tots els públics. Inaugurarà la fira 'urGENTestimar', una proposta col·lectiva de 40 hores que farà una recerca artística i científica sobre l'amor, la convivència i el respecte.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: