Lleida
-3 - 10° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 desembre 2017

Vuit documentals de sis nacionalitats diferents competiran la Secció Oficial de la Mostra de Cinema LlatinoamericàGuanyadora del premi Goya al Millor Documental 2017, 'Frágil equilibrio', inaugurarà la projecció de documentals a la UdL el dilluns 27 de març


Vuit documentals de sis nacionalitats diferents competiran a la Secció Oficial de Documentals de la 23a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l'Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida.

En el marc de la col·laboració entre la Universitat de Lleida (UdL) i la Mostra, tots aquests títols es projectaran el 27 al 30 de març a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus de Cappont, un espai que també acull les masterclass i projeccions programades en Sessions Especials. El jurat de la Secció Oficial estarà composat, com en aquests darrers anys, per docents de la universitat. Guanyadora del premi Goya al Millor Documental 2017, 'Frágil equilibrio', inaugurarà el dia 27 aquesta secció.

La col·laboració entre la Mostra i la Universitat de Lleida contribueix a la formació universitària promovent una visió crítica, creativa i de responsabilitat social dins la societat del segle XXI.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats