Lleida
12 - 26° C (sol)
97% 26 km/h

26 abril 2018

Antoni i Rosamari Carulla regnen en la Nectarina AtlèticaLa prova reuneix 500 participants a Alcarràs amb triomf de Sabater i Damoc en la ruta de cinc quilòmetres


La Nectarina Atlètica Fruits de Ponent, una de les cites clàssiques del calendari estiuenc de la Lliga Ponent Eurosomni, va celebrar ahir una nova edició en la qual, a més de les carreres de 10 i 5 quilòmetres, va proposar també una caminada de 5 quilòmetres i carreres infantils.

Antoni Carulla i Rosamari Carulla van ser els guanyadors de la prova reina d'una jornada que va reunir més de 500 participants entre totes les seves propostes.

La cita està organitzada pel Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs i el club Maiparem Alcarràs, i va mantenir l'esperit amb què es va crear, és a dir, donar a conèixer el paisatge de la ciutat d'Alcarràs durant l'estiu, quan es transforma amb motiu de la campanya de la fruita, i fer-ho mitjançant una pràctica saludable com és l'esport.

En la prova llarga, de 10 quilòmetres, el guanyador en homes va ser Antoni Carulla (Runners Balaguer) amb un crono de 34,48. En segon lloc va entrar Ramon Carulla (La Guineu), germà de la guanyadora femenina, amb un registre de 35,36, mentre que tercer va ser l'independent José Segura amb 35,49. A l'apartat femení, la líder indiscutible de la Lliga Ponent Eurosomni, Rosamari Carulla (La Guineu-Logiesport), va donar un altre pas en ferm per revalidar el seu títol en imposar-se amb un temps de 39,57. Segona va ser Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) amb 44,33, mentre que el tercer lloc ho va ocupar Ariadna Jofre (The Spartanners) amb 46,03. Quant als 5 quilòmetres, victòria de Martí Sabater (Logiesport-Tallers Enric) amb un temps de 17.28, 13 segons més ràpid que el vigent campió de la Lliga Ponent Eurosomni, Sergi Nunes (Runners Balaguer), segon amb 17:41. Va completar el podi l'independent Nathan Nicholson amb 17:46, amb 4 segons de renda sobre Francisco Javier Cebrián (Els Chispis), actual campió de la Lliga en els 10 quilòmetres, però que ahir va fer el recorregut de 5. En dones es va imposar la independent Angelica Damoc amb una marca de 21.37, seguida de Maria Bertran (Esports Truga), segona amb 21:57, i de Ruth Martí (CA Ascó), tercera amb 22:30, mentre que l'actual líder de la Lliga Ponent Eursomni, Natàlia Bernat (Runners Balaguer), va ser vuitena amb 23:37. El circuit llarg, una mescla d'urbà i rural, va creuar una part del nucli urbà d'Alcarràs, així com un tram del Camí de Santiago, al costat del riu Segre, i camps de fruiters. Els corredors van poder gaudir de diferents registres paisatgístics, amb algun desnivell, per fer la carrera més interessant i competitiva. El de 5 quilòmetres també era una fusió d'urbà i camins.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: