Lleida
0 - 13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 febrer 2018

Apel·lació desestima el recurs del Barcelona per NeymarEl fiscal demana al Suprem que confirmi la pena de 21 mesos presó per a Messi


El Comitè d'Apel·lació de la RFEF ha acordat aquest dijous desestimar el recurs interposat pel Barcelona contra la sanció de dos partits que li va ser imposada en el partit del 8 d'abril contra el Màlaga per aplaudir el quart àrbitre després de ser expulsat.

Després d'aquesta trobada Neymar va ser sancionat per Competició amb tres partits: un per l'expulsió per doble amonestació i dues més perquè es "va dirigir al quart àrbitre aplaudint-". El brasiler ja va complir el primer partit de càstig contra la Reial Societat en la passada jornada.

En l'acta d'aquest partit, l'àrbitre va relatar que Neymar, "després de ser expulsat i quan anava a entrar al túnel de vestidors, es va dirigir al quart àrbitre aplaudint-".

El fiscal demana al Suprem que confirmi la pena de 21 mesos presó per a Messi

D'altra banda, el fiscal ha demanat al Suprem que confirmi la pena de 21 mesos de presó que l'Audiència de Barcelona va imposar al futbolista Lionel Messi, en l'escrit que ha presentat davant els magistrats de l'alt tribunal per a la seva deliberació sobre els recursos del jugador i del seu pare.

El Suprem ha revisat avui, en una deliberació a porta tancada, els recursos que el futbolista Leo Messi i el seu pare van presentar contra les condemnes per delictes fiscals -21 mesos de presó per a un- que els va imposar l'Audiència de Barcelona per frau fiscal.

Un artista plasma a Barcelona un petó entre Messi i Cristiano Ronaldo

Un artista urbà, TvBoy, s'ha plasmat en un grafit ubicat al centre de Barcelona una suposada imatge d'amor entre dos dels jugadors del moment, el barcelonista Leo Messi i el madridista Cristiano Ronaldo, protagonistes d'un petó.

TvBoy ha relacionat el partit que jugaran Madrid i Barcelona el proper 23 d'abril i la celebració del dia de Sant Jordi, en què es regalen llibres i roses, per elaborar la seva obra.

En la il·lustració, situada en una marquesina d'un aparcament, s'observa la figura traçada a mida natural de tots dos jugadors vestits amb les samarretes dels seus respectius equips, abraçats i separats per una pilota.

Leo Messi porta una rosa vermella a la mà dreta i es posa de puntetes per besar al portuguès, mentre Cristiano, més alt que l'argentí, envolta amb la mà esquerra el coll del deu blaugrana. L'obra es titula "amor cec" i ha aparegut al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: