Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

Ciutadans (Cs) Lleida vol un partit de la selecció de futbol al Camp d'EsportsEl grup municipal presentarà una moció al ple de la Paeria


El president del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio, ha afirmat que “Lleida seria una bona ciutat per rebre a la Selecció Espanyola de Futbol”per això ha anunciat que Cs “presenta una Proposta de Resolució al Ple Extraordinari de l’Estat de la Ciutat per sol·licitar a la Real Federació Espanyola de Futbol que la Selecció Espanyola de Futbol o la Selecció Espanyola de Futbol Sub-21 jugui un partit al Camp d’Esports municipal de Lleida”.

Osorio ha explicat que “aquesta proposta s’hauria d’entendre com una ocasió més per promoure els valors que representen les seleccions nacionals en tots els països” i ha afegit que “allà on va ‘La Roja’ mou passió entre tots els aficionats”.

D’altra banda, el regidor de Cs Lleida ha anunciat que la seva formació portarà també al Ple de l’Estat de la Ciutat, “la firma de convenis entre la Paeria i Ajuntaments de les poblacions properes de Lleida de Catalunya i l’Aragó per fomentar l’intercanvi d’actes culturals, esportius, turístics i gastronòmics”. “Hi ha espectacles d’altíssima qualitat a Lleida que podrien acollir més públic i publicitar aquestes obres a les poblacions properes pot servir per atreure més espectadors, alhora que ajuda a donar a conèixer la ciutat”, ha informat Osorio. “I el mateix passa amb obres de poblacions properes que passen desapercebuts pels lleidatans”, ha afegit. Per tal que tota aquesta informació arribi a tot tipus de públic, Osorio ha demanat que “aquesta programació es difongui tant en català com en castellà”.

Finalment, tal i com ja es va anunciar, Cs porta també “la implantació de punts d’accés Wi-Fi gratuïts en els indrets més concorreguts de la ciutat, com els equipaments municipals” a través dels quals s’oferiran “ofertes, promocions i informació de Lleida”, ha explicat, per tal d’avançar cap a una ‘Smart City’. Osorio ha afirmat també que “es demanarà l’avançament de la implantació de l’enllumenat LED”, així com “la dels primers passos de vianants amb llums LED en els punts amb major risc d’atropellament per tal de millorar la seguretat vial”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: