Lleida
9 - 19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

13 novembre 2018

Del Madrid al Formentera, preferències per a tothomEl Camp d'Esports es prepara per al sorteig de Copa d'avui (13h)


Com ja va passar en el sorteig de la quarta ronda de la Copa del Rei, la majoria de jugadors i tècnics del Lleida Esportiu apostaven per un aparellament amb un dels tres grans, destacant les preferències pel Reial Madrid i, en menor mesura, el Atlètic.

Ara, el sorteig de vuitens obre una nova perspectiva perquè és pur i pot tocar qualsevol rival. La majoria segueixen apostant per un dels grans perquè "seria el millor per al club, l'afició i per a nosaltres per la possibilitat de jugar a un gran estadi", indicaven diversos futbolistes diumenge.

No obstant això, el porter Diego Rivas es mostrava més pràctic i no descartava a un aparellament amb el Formentera, l'altre equip de Segona B que segueix viu en el torneig. "De cap manera ho descarto perquè esportivament seria la cruïlla més igualat i en què tindríem la possibilitat de classificar-nos per als quarts final".

El Camp d'Esports es prepara per al sorteig

El Lleida Esportiu preparava ahir la sala vip del Camp d'Esports per presenciar aquest matí, a partir de les 13.00 hores el sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei. Jugadors, tècnics i premsa compartiran el moment com ja va passar en l'anterior sorteig.

FOTO: Lleida Esportiu

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: