Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

El Barça no lliurarà el trànsfer de Neymar fins que no cobri els 222 milionsEl jugador podria denunciar el club davant la FIFA, segons "Globoesporte"


El Barcelona no donarà a París Saint-Germain el certificat de transferència internacional perquè el davanter Neymar da Silva pugui jugar amb el conjunt francès fins que no cobri els 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió.

Fonts oficials del club català van confirmar a Efe que el banc encara no ha certificat la liquiditat del taló de 222 milions amb què el PSG va comprar la llibertat de Neymar fa sis dies. Ja en aquest moment, el Barça va advertir els representants legals de l'entitat parisenca que la transferència del jugador es retardaria fins que no poguessin tenir aquests diners.

Neymar podria denunciar el Barça davant la FIFA, segons "Globoesporte"

D'altra banda, el davanter de París Saint-Germain, Neymar da Silva, es prepara per denunciar Barcelona a FIFA per no haver pagat els 26 milions d'euros per renovar el seu contracte el novembre de 2016, segons "Globoesporte".

Aquest portal de notícies brasiler ha avançat que el contenciós entre el jugador i el seu exequip podria arribar a la Cambra de Resolucions de Disputes de la FIFA la setmana que ve.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: