Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

El Cros de Balaguer espera superar els 400 inscrits de l'any passatLa prova es disputarà el proper 17 de desembre


El Consell Esportiu de la Noguera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer i del Club Atlètic, organitzen el IV Cros de Balaguer 2017, prova de la fase Intercomarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 2016-2017 i del Circuit Escolar de Cros - Trofeu Diputació de Lleida 2016-2017.

El Cros tindrà lloc el diumenge 17 de desembre, a les 10 del matí, al marge esquerre del riu Segre, a l’alçada de la nova passarel·la.

Es tracta d’una prova on podran participar, gratuïtament, tots els atletes que hagin realitzat les inscripcions pertinents i gaudeixin de la corresponent assegurança i/o llicència esportiva tramitada pel Consell Esportiu.

La prova és oberta a totes les edats, i els esportistes estaran dividits en diferents categories, cadascuna amb la seva classificació general, des de prebenjamí fins a veterans. Al pertànyer al Circuit Escolar de Cros dels JEEC, Trofeu Diputació de Lleida, els resultats obtinguts puntuaran per a la classificació provincial. Pel que fa als participants de P-2, P-3, P-4 i P-5, no es faran classificacions.

Lorena Botan, tècnica del Consell Esportiu, ha explicat durant la presentació d’avui que, l’indret escollit dóna moltes possibilitats per fer recorreguts inestables, que resulten més atractius per als corredors.

Botan també ha explicat que aquest any s’ha repetit el concurs per escollir el cartell del cros, una activitat que es du a terme al centres educatius de la comarca per tal de fomentar el coneixement entre els més joves d’aquesta activitat esportiva. El concurs, com a novetat d’enguany, s’ha dividit en 3 categories diferents, per premiar el millor dibuix en cada edat.

Durant la presentació, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal ha ressaltat que la fita serà superar els 400 inscrits de l’any passat, gràcies a l’espai escollit, un entorn ideal per fer cros.

Per la seva banda, Sònia Valero, presidenta del Consell Esportiu de La Noguera, ha avançat que a més d’aquest cros, s’està preparant una altra prova al febrer a Ponts, i ha agraït a tots els col·laboradors el seu suport.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: