Lleida
18 - 34° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

La nedadora Paula Juste visita els participants d’EsportmaniaLa lleidatana ha compartit amb els nois i les noies de les estades municipals alguns consells sobre la natació a les piscines de Cappont.


La nedadora lleidatana, Paula Juste, ha visitat aquest matí els participants de les estades d’Esportmania, a les piscines de municipals de Cappont. Juste, del Club Natació Lleida, ha compartit amb els nois i les noies consells sobre la natació i s’ha posat a l’aigua amb el grup per gaudir de l’esport en el temps de lleure.

L’alcalde accidental, Xavier Rodamilans, ha saludat la nedadora, que competeix a nivell internacional en categoria infantil amb l’equip espanyol de natació. Rodamilans ha valorat la importància de trametre valors als joves, com la constància i el sacrifici, dels quals la Paula n'és exemple, i ha afirmat que aquests valors són necessaris per assolir qualsevol repte. L'alcalde accidental l’ha felicitat pels resultats aconseguits fins al moment i li ha desitjat molts èxits en el futur.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: