Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

L'Ajuntament d'Alcarràs finalitza el canvi de gespa artificial del camp de futbolLa inversió d'aquesta obra ha estat d'uns 230.000 euros.


L'equip del Club de Futbol Alcarràs ha pogut ja estrenar aquesta setmana, en un dels seus primers entrenaments de la temporada, la nova gespa del Camp de Futbol, després que aquests treballs hagin finalitzat. La inversió d'aquesta obra ha estat d'uns 230.000 euros.

El canvi de gespa ve motivat pel mal estat que presentava l'actual i que condicionava la pràctica del joc, a més del perill que aquesta suposava davant possibles lesions de jugadors.

El Camp de Futbol d'Alcarràs l'utilitzen actualment els alumnes de l'Escola de Futbol del Baix Segrià (que són uns dos-cents), així com el Club de Futbol Alcarràs. A més a més, serveix també per esdeveniments puntuals, com poden ser les Olimpíades Escolars (que agrupen més de 700 nens i nenes).

La Regidoria d'Esports completa amb aquesta obra una millora important del recinte esportiu, la primera fase del qual va consistir en la renovació i ampliació dels vestidors, habilitar oficines per als clubs i un servei de cafeteria i local social.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: