Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

L'Audiència Nacional rebutja el recurs de Sandro Rosell i seguirà a la presóConsidera que encara hi ha risc de fuga però deixa la porta oberta a una possible fiança


La Secció Tercera de la Sala Penal ha rebutjat el recurs d'apel·lació de l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell en el qual sol·licitava sortir de la presó, on es troba des del 25 de maig per la seva presumpta implicació en el blanqueig de comissions il·lícites dels drets de la selecció brasilera de futbol.

En l'auto difós aquest dijous, els magistrats confirmen la situació de presó incondicional acordada per la jutgessa instructora Carmen Lamela, ja que el risc de fuga de Rosell, diuen, no ha disminuït i contínua investigat per delicte de blanqueig de capitals, penat amb fins a sis anys de presó i corrupció entre particulars. Amb tot, la decisió deixa la porta oberta a una possible fiança. "Les objeccions al recurs podrien haver-se vist minorades amb un oferiment econòmic que consolidi la disponibilitat plena del recurrent, de manera que el 'quàntum' de la garantia podria donar lloc a modificar la situació", ha assenyalat la secció tercera de la sala penal.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: