Lleida
10 - 21° C (boira i sol)
97% 26 km/h

14 novembre 2018

Apareixen pintades amb esprai les plaques de carrers de Lleida dedicats a persones vinculades amb el franquismeL'acció s'emmarca en els actes al voltant dels premis #2N i va en línia amb les reivindicacions de la plataforma que reclama la retirada d'aquests noms


Aquest dimecres han aparegut pintades amb esprai diverses plaques de carrers de Lleida dedicats a persones que van tenir alguna vinculació amb el franquisme. Les pintades han tapar de les plaques els noms de l'Alcalde Areny, Alcalde Montanya, Alcalde Sangenís, Sangenís Bertran, Lluís Besa, Alcalde Recasens, Germans Recasens, Carmelo Fenech i Juan Manuel Nadal i Gaya.

Des de la CGT han explicat que es tracta de "noms que continuen al nomenclàtor de la ciutat per vergonya de tothom, excepte del govern municipal del PSC i dels seus socis de Ciutadans i del Partit Popular". L'acció s'emmarca en els actes al voltant dels premis #2N a la lluita antifranquista i per les llibertats impulsats per l'Ateneu Cooperatiu La Baula i en la línia de les iniciatives que porta a terme la plataforma Lleida Lliure de Franquisme per reclamar a la retirada d'aquests noms del nomenclàtor de Lleida.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: