Lleida
9 - 19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

13 novembre 2018

El promotor de la zona comercial de Torre Salses 'fitxa' al Bonpreu i confia en establir-se aviatEurofund ratifica que contribuirà a finançar el nou vial i afirma que la iniciativa serà una "locomotora" per a la ciutat


L'empresa promotora Eurofund sosté que el complex comercial de Torre Salses serà una realitat en breu perquè, entre altres coses, compta amb molts operadors interessats, entre ells el Bonpreu. El complex comercial de Torre Salses, entre la Bordeta i Magraners, segueix interessant en gran manera a l'empresa promotora Eurofund, segons va afirmar ahir el seu conseller delegat, Salvador Arenere, que confia que aviat es resolgui el pols urbanístic que mantenen la Paeria i la Generalitat per el nou vial d'accés a la zona.

El projecte es remunta al 2015, quan els terrenys de Torre Salses (SUR 42) es van triar per a una gran àrea de 55.000 m2 de superfície comercial, distribuïts en 8 mitjanes i grans superfícies. Des d'un inici la Paeria va avalar el projecte per dinamitzar uns terrenys urbanitzats en 2008 i que van quedar abandonats per la crisi del totxo.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: