Lleida
12 - 21° C (pluja)
97% 26 km/h

15 octubre 2018

Els taxis de Lleida són dels més cars del país, al mateix nivell que Barcelona i MadridUn estudi revela que el servei a la capital del Segrià és el desè més costós de l'Estat


El servei de taxi a la ciutat de Lleida és un dels més cars de l'Estat, equiparable al de ciutats com Barcelona i Madrid, segons un informe de Facua-Consumidors en Acció. L'anàlisi anual de Facua revela que Lleida és la desena ciutat amb el taxi més car de l'Estat, al mateix nivell que Barcelona i Madrid i només per sota de Tarragona, Sant Sebastià, Càceres, Pamplona, Sòria, Vitòria, Girona i València.

L'estudi, que inclou a 52 ciutats espanyoles, es basa en diferents barems que influeixen en el preu del taxi, tant de dia com de nit. En tot cas, cal recordar que l'any passat Lleida encara se situava més amunt en aquest rànquing, sent la cinquena ciutat més cara, per sobre de Barcelona i Madrid. Segons les dades de 2017, la tarifa a Lleida d'un trajecte d'1 km o carrera mínima costa 4,35 euros de dia i 5,24 de nit, mentre que la mitjana estatal és de 3,53 i 4,58 euros respectivament.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: