Lleida
9 - 19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

13 novembre 2018

Els veïns sol·liciten a la Paeria que impedeixi la concentració de comerços en Copa d'OrEls blocs de pisos queden "aïllats" enmig d'un polígon que s'omple de compradors


Veïns de la zona urbanitzable de Copa d'Or es queixen al quedar-se "aïllats" pel creixement de la zona comercial, que ocasiona grans col·lapses de trànsit. La zona urbana de la partida de Copa d'Or, entre la Bordeta i Cappont, ha incorporada en els últims anys diversos centres comercials i de restauració, mentre que les promocions residencials són mínimes a causa de la crisi del totxo.

Tant és així que els blocs d'habitatges situats entre l'hotel Ibis i el Macdonalds s'estan quedant "aïllats", segons el president de l'Associació de Veïns de Copa d'Or i Sot de Fontanet, David Melé. En tota la zona, anomenada SUD 5, tan sols hi ha un altre bloc d'habitatges al carrer Cal Bernet, que s'ubica allunyat de qualsevol servei. Per contra, en tot just 7 anys han obert a la zona una desena de centres comercials, que no van acompanyats per habitatges, de manera que s'està creant un gran polígon comercial que preocupa als veïns i també a la Paeria.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: