Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

La Càtedra Fundació ASISA-UdL de Salut, Educació i Qualitat de Vida lliura el seu premi a la millor tesiTambé ha fet entrega dels ajuts a la investigació i promoció de l'excel·lència


La Càtedra Fundació ASISA-Universitat de Lleida (UdL) de Salut, Educació i Qualitat de la Vida ha lliurat el seu premi a la millor tesi doctoral i les seves ajudes a la investigació ia la promoció de l'excel·lència durant un acte celebrat al Rectorat de la Universitat en el marc de les "IV Jornades Dialogant amb les teories. Gent gran i violències viscudes. Radiografia d'una realitat complexa encara per descobrir ".

En la primera edició del Premi a la millor tesi en l'àmbit de la Salut, Educació i Qualitat de Vida ha estat premiada Montserrat Gea Sánchez pel seu treball "The law of the State against the Law of Nurses: A Study on the Acces to and Utilization of Health and Social Services by Undocumented Immigrant Women in Spain". Aquest premi, dotat amb 1.000 euros, té com a objectiu promoure la formació i la recerca entre els estudiants que hagin demostrat la realització d'una tesi doctoral excel·lent.

Pel que fa a les ajudes a la promoció de l'excel·lència en el Màster en Formació del Professorat de Secundària que imparteix la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball social i en el Màster en Recerca en Salut de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia, han correspost a Oriol Martínez Navarro, Benjamí Monsonís Filella i Inés María Comino Sanz. L'objectiu d'aquestes beques, dotades en total amb 2.000 euros, és afavorir la formació en màsters oficials dels estudiants amb millor expedient.

A més, la Càtedra Fundació ASISA-UdL de Salut, Educació i Qualitat de Vida ha lliurat dos ajuts de 3.000 euros cadascuna als projectes de recerca en aquest àmbit liderats per Fran Valenzuela i Mercè Espuñes.

Els premis van ser lliurats per Fidel Molina, director de la Càtedra, i pel Dr. Xavier Sanuy, gerent de la Clínica HLA Perpetu Socors.

Col·laboració Fundació ASISA-UdL

La Càtedra Fundació ASISA-UdL de Salut, Educació i Qualitat de Vida es va crear al setembre de 2016 mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració entre ambdues institucions, que coincideixen en l'especial rellevància de les qüestions vinculades amb el desenvolupament i investigació en Salut, educació i Qualitat de Vida, tant des del punt de vista docent com a investigador.

L'objecte d'aquesta Càtedra és la docència i investigació de la interrelació entre Salut, Educació i Qualitat de Vida, des de diferents punts de vista i en concret participant en el Màster d'Investigació Crítica en Salut i en el Màster de Formació del Professorat de Secundària. Així mateix, la Càtedra té com a objectiu fomentar i traslladar el món universitari l'esperit investigador, establint els ponts necessaris entre les institucions acadèmiques i la societat.

La Càtedra té entre els seus objectius promoure actuacions en els àmbits de la recerca (implementar i desenvolupar projectes d'investigació amb una implicació bàsica en l'àmbit espanyol, europeu i llatinoamericà, principalment); formació (organització de cursos, seminaris, conferències, taules rodones, sobre temes d'actualitat en els àmbits de la Salut, l'Educació i la Qualitat de Vida); i divulgació (difusió de les activitats de la Càtedra i convocatòria dels Premis de Docència i Recerca, encaminats a donar suport a la formació i investigació en aquest terreny).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: