Lleida
3 - 17° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 febrer 2018

La Plataforma per la Llengua lamenta que Ros "continua regalant drets lingüístics per mantenir la cadira"Critiquen l'acord entre el PSC i Ciutadans perquè el català sigui prescindible per fer tràmits a través del web municipal


La Plataforma per la Llengua lamenta que el govern de l'Ajuntament de Lleida mantingui la seva governabilitat a canvi de debilitar "novament" la llengua pròpia, regalar drets lingüístics i de fomentar el maltractament al català. Així ho han comunicat després de conèixer que el govern del PSC ha acordat amb el grup de Ciutadans que els tràmits al web de l'ajuntament es podran fer en castellà i que el català en serà, per tant, doncs, prescindible.

Des de la Plataforma per la Llengua lamenten que, "un cop més", Àngel Ros incompleixi el seu compromís de defensa de la llengua catalana que va manifestar durant una reunió amb l'ONG del català fa un any i que, a canvi de "mantenir la cadira", posi en risc la promoció del català com a llengua d'ús habitual a l'administració. Consideren que a Lleida, en el darrer any, "assistim a un seguit de despropòsits que tenen el català com a víctima d'un pacte polític per assegurar el govern municipal".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: