Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

La ‘xef’ de la Fecoll Teresa Planella es jubila del restaurant dels collistes de l’AplecFa uns 15 anys que va obrir les seves portes al carrer Obradors, al costat de la Catedral de Lleida.


Teresa Planella, ‘la Tresina’, es jubila als 68 anys i deixa els seus clients orfes de la seva cuina casolana i saborosa al petit (però gran) restaurant de la Fecoll. Com sembla lògic, la seu de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) destina més espai al seu bar-restaurant que a les seves oficines. Fa uns 15 anys que va obrir les seves portes al carrer Obradors, al costat de la Catedral de Lleida.

Tot i els esforços, va costar anys dinamitzar aquest punt de trobada dels collistes de l’Aplec. Però, fa uns 9 anys van desembarcar allà el Jordi Plens, un prohom de Lleida molt conegut, i la seva dona, la Teresa Planella Canela, els quals van assumir el negoci i en poc temps li van donar notorietat. La parella, que s’havia dedicat gairebé tota la vida al sector immobiliari, va ser una de les víctimes de la crisi.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: