Lleida
16-33° C (destapat)
97% 26 km/h

27 maig 2017

L'Aplec del Caragol acull per primera vegada una penya de fora, provinent de PerpinyàL'organització vol convertir la festa en un esdeveniment d'interès turístic i reclama millores en la pavimentació


El XXXVIII Aplec del Caragol de Lleida acollirà per primera vegada una penya de fora, concretament provinent de Perpinyà. Alguns dels seus penyistes tenen arrels lleidatanes i es diuen 'Team Cargol'. Aquesta és una de les dues penyes noves que aquest any han pogut entrar perquè unes altres dues s'han donat de baixa. L'altra nova és 'Colors de Ponent'.

En total, hi haurà 102 penyes i 12.800 penyistes. Actualment hi ha una colla en llista d'espera amb tota la documentació presentada i dues més que han demanat informació. L'organització vol convertir l'Aplec en una festa d'interès turístic i per això aposten més per la qualitat que per la quantitat, així com per la promoció exterior que fan a través del Caragol Tour i gràcies al qual vindrà gent d'arreu de Caralunya, Madrid o Logronyo, entre d'altres.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats